Andlig utvecklingscirkel

Andlig utvecklingscirkel Våren 2024  hos YogaGarden.

Vi ses varannan Onsdag, jämna veckor, med start:

7 Februari & avslut 17/4.

Tid 18.00 – ca. 20.00            Pris 1800 kr. för 6 tillfällen.

Åldersgräns 18 år.

Plats: Hallänningsgatan 7. YogaGarden Karlskoga.

Anmälan: pm YogaGardens messenger eller sms 070-1919219. Ring gärna om du har frågor.

Längtar du efter mer magi i livet? Vill du finna balans, glädje, inspiration. Träffa likasinnade underbara människor som också vill utforska och öva upp sin intuition. Vill du hitta nya vägar att prova som hjälper dig framåt? Plocka fram vad du egentligen längtar efter och hitta svaren på hur du ska förverkliga dina drömmar? Öppna upp sinnena för att kunna följa din egen inre kompass. Ofta finns svaren inom oss själva när vi blir stilla och hittar lugnet genom meditation. Då kan vi höra hjärtats viskningar.

Cirkeln vänder sig till dig som är intresserad av andlig/ själslig och personlig utveckling. Det kommer att vara olika teman varje gång. Vi arbetar med ljusa energier, fritt från krav och prestation. Har du en längtan efter något mer och djupare i ditt liv? Vill du komma igång och hitta verktyg som hjälper dig och din egen utveckling?

Då är du varmt välkommen till YogaGarden.

Cirkelns planerade innehåll:

Guidade meditationer & avslappning

♡ Chakrakunskap – nyckeln till ditt energisystem

♡ Intuition/ ”kill i magen”, vibrationshöjning

♡ Pendel – Hur använder man en pendel

♡ Kristaller – Hur väljer man kristaller. Hur kan man använda och jobba med kristaller

♡ Vad är healing – Naturens läkande kraft, Reiki & Angelic Reiki, Kristallhealing

♡ Andligt team – Hjälpare, ljusvarelser, uppstigna mästare, naturväsen, Änglar

♡ Tarot och Orakelkort

♡ Kraftplatser & Kraftdjur

Chakrakunskap & meditaitoner som balanserar ditt chakrasystem.

Ale stenar 2021, en underbar kraftplats….

Vilket kraftdjur har du? Möt ditt kraftdjur genom meditation och Orakelkort.

Varje tillfälle riktar vi fokus inåt med hjälp av meditation och avslappning. Teori om olika teman samt praktiska övningar som passar. Vi tränar på ett lekfullt sätt och övar både enskilt och tillsammans. Varje människa är ju unik och full av kunskap och erfarenheter, så vi jobbar tillsammans. Jag kommer också fånga upp gruppens önskemål, och låta det forma våran cirkel. 

Vad är det för skillnad på Tarot och Orakelkort? Hur kan vi jobba med korten. Att mötas tillsammans med andra och öva är så kul och berikande. Din intuitiva förmåga stärks. Du får låna kortlekar hos mig för att hitta din favorit, eller ta med din egen som jobbat in dig på.

Jag skapar en trygg plats och möter dig där du befinner dig just nu.  Du bjuder in dig själv med din närvaro, din egen tid,  för att finna nya insikter & utveckling.

Hur kan man arbeta med kristaller & stenar? Rena och ladda. Vad är kristall healing? Chakrabalansering och arbete med pendlar. Hur väljer man sin kristall? Ett kärt ämne som jag själv älskar.

Vi arbetar i ljusa, kärleksfulla energier. Jag är utbildad inom healing – Angelic Reiki samt Reiki master. Jag guidar dig i olika meditationer med healing som en extra krydda. Välmående, balans & ny energi.

Är du nybörjare och vill uppleva, utforska och starta din inre resa, eller har du redan påbörjat din andliga utveckling men längtar efter ett forum och en grupp med likasinnade… Välkommen. Tillsammans höjer vi varandra och delar våra upplevelser & erfarenheter.

Välkommen Britt-Marie Sjö YogaGarden.