Kristaller

Jag har alltid fascinerats av vackra stenar. Redan som liten gillade jag att plocka upp och titta på dom, och ta med hem.

Människor har genom alla tider fascinerats av kristallernas skönhet och kraft. Använt dom som talismaner, burit dom som vackra smycken & använt i cermonier. Förr hade människan en starkare kontakt med naturen och våran Moder Jord. Vi kan använda kristallerna som den gåva dom är från Moder Jord, och känna en förundran över alla variationer som finns.

För den som dras till eller samlar på mineraler/ kristaller och stenar, finns det en mängd olika sätt att kategorisera och/eller specialisera sitt samlande på. Hur man än samlar så är det mycket givande då det finns oerhört mycket att lära, förundras och fascineras av.

Jag själv tycker att det är intressant att lära sig mer om kristallerna, hur dom skapats, vilket land dom kommer ifrån, varför dom fått sina färger och olika former mm.

Om du vill komma in och botanisera och handla Kristaller, Lotuslyktor, Pendlar, Smycken, och Tarot/Orakelkort så hör av dig till mig: sms 0701919219, eller pm yogagardens messenger.

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av andliga ting, och vill botanisera i yogagardens lilla butik. Sitt ner en stund, umgås med likasinnade, ta en kopp the. Här kan du också ställa frågor om Reiki & Angelic Reiki. Boka din tid för en skön behandling, eller lämna intresseanmälan för att själv gå en kurs hos mig. Jag lämnar också information om min yoga, och om kommande workshops och kurser. Tipsa gärna någon som du vet skulle trivas här, att komma på ett besök.
Lotuslyktor finns i många vackra färger och ger ett stämningsfullt inslag både i min yogalokal och hemma hos dig!
Kristaller som finns till försäljning hos YogaGarden. Här upplagda efter egenskaper som matchar våra chakran. Baschakrat/ röd, Sakralchakrat/ Orange, Eldchakrat/ Gult, Hjärtchakrat/ grön & rosa, Halschakrat/ blått, Pannchakrat/ indigo och slutligen Kronchkrat/ lila eller vitt.

Med insikter och kunskap från Yogan och Reiki så använder jag också kristallerna efter deras egenskaper i energiarbete. Färger och former ger olika energivibrationer. Kristallernas färger/ egenskaper följer oftast våra sju huvudchakran, våra energicentraler. (fler chakran finns förstås)

För att förstå lite mer så har jag gått Kristall Akedemins kurs i Kristallhealing. Så spännande och intressant. Oavsett om man tror på det ”osynliga” och magiska eller inte, så kan kristaller fascinera och berika livet, tycker jag. Obs! Kristallhealing ersätter inte traditionell sjukvård eller medicinering.

Dom flesta kristallerna tål att renas genom rinnande vatten, undantag finns, som tex Selenit. Vissa kristaller kan också blekas av solen. Här har jag ställt ett fat i fönstret för att kristallerna ska laddas av månljusenergin… fullmånen Chandras vibration. Så när du har köpt din kristall, ta reda på hur du renar och laddar den bäst… Som kund hos mig på YogaGarden så berättar jag gärna mer om din kristall.
Som tidigare nämnts så är ju kristaller och stenar som slipats och polerats fina att titta på. Så varför inte bära din favorit som ett smycke. Bra om du vill jobba med en särskild egenskap under en längre tid. På bilden: Rosenkvarts, Tigeröga, Chevron Ametist, Röd Jaspis, och Pi stenar i Bergkristall och Ametist.
Jag har tagit hem ett urval av kristaller att sälja hos YogaGarden. Här på fatet samsas Pyrit, EldAgat, Rhodonit, Månsten, Fluorit, Jordgubbskvarts, Labradorit, Rutilkvarts och Orange Selenit.
När jag får hem nåt nytt och spännande så lägger jag ut det på mina sidor, instagram: yogagarden2023 samt på facebook: YogaGarden På bilden Ametist spets, Tangerinkvarts och Apatit grönblå.
Spännande Tarot & Orakelkortlekar finns också i min lilla butik…
Jag önskar dig som läste detta blogginlägg en fortsatt trevlig och bra dag… Och varmt välkommen till YogaGarden. Träffpunkt för dig som gillar det sinnliga och magiska i livet. Kristaller, Tarot & Orakelkort, HoliYoga, Reiki & Angelic Reiki.