Reiki med Änglarna

Reiki med Änglarna – en underbar healing form där vi arbetar hand i hand med Änglarna, Ärkeänglarna och uppstigna mästare och dess ljusa, rena och högvibrerande energier. Änglarna hjälper till med behandlingen, med sin kärleksfulla och läkande energi som harmoniserar livsflödet.

Änglaenergin är mjuk men samtidigt effektiv. Den ger en djup avslappning och är bra mot stress, oro, olika spänningstillstånd, smärta, sömnproblem och mycket mer. Energiförrådet fylls på och Änglaenergin hjälper och stödjer din egen kropps naturliga läkningsförmåga på alla plan. Boostar immunförsvaret. Om du vill ge dig själv en skön och avkopplande stund med kärleksfull healing från Änglarna, då passar denna behandlingsform dig.

Ängla Reiki är som ett djupt reningsbad med sköna energier. En ren, ljus och otroligt kärleksfull vibration. Den behandlar på djupet och hjälper oss på karmisk nivå. Den hjälper till att släppa sådant som vi kanske omedvetet bär på, saker som påverkar oss negativt. Ängla Reiki kallar tillbaka vår själsenergi och leder oss till det vi innerst inne längtar efter. Mjuk och ljuvlig men samtidigt en effektiv energibehandling.

Reikienergin löser upp tunga energier och hjälper till att hitta ny kraft istället. Hjälper till med områden där det känns som om man sitter fast. Positiva flöden sätts igång istället. Reiki är naturligt helande och strävar efter läkning på orsaksnivå, psykiskt och fysiskt och mentalt. Villkorslös kärlek för ditt högsta bästa.

Ängla Reiki går bra att ta emot både där vi ses hemma hos mig, som en ”vanlig” behandling eller som distansbehandling.

Om vi ses hemma hos mig så får du ligga på en behandlingsbänk, och jag stoppar om dig med kuddar och filtar…och tänder ljus. Vi har samtal före och efter behandlingen. Hela behandlingen tar ca en timme.

Om du föredrar en Distans behandling så förbereder du dig ca 10 min. innan behandlingen med att hitta en mysig och ostörd plats där du kan ta emot helandet. Du sitter eller ligger bekvämt – gärna med en filt om dig. Om du vill så tänder du ljus, lyssnar på avslappnande musik eller låter det vara tyst – det som passar dig.

Du tar några djupa andetag och går ner i varv, och sedan låter du bara avslappningen hitta till dig. Du vilar och tar emot healingen. På den avtalade tiden tillkallar jag dom osynliga hjälparna – Änglarna som genomför helandet. Ängla Reiki på distans tar ca 45 min inklusive samtal/ kommunikation före och efter.

Du väljer om vi ska samtala/ kommunicera på telefon, sms, messenger eller via mejl.

Det är individuellt hur många behandlingar som behövs, men jag rekommenderar dig minst 3 behandlingar för att du ska kunna få en känsla av vad Ängla Reiki betyder för just dig.

Boka din Angelic Reiki behandling här vello.fi/yogagarden

Jag och min Angelic Reiki Master Teacher, Anna-Sofia Giese Vesterlund. I Oktober 2021, då jag gick steg 1 & 2 i Karlstad. En alldeles underbar och ljuvlig kurshelg som jag varmt kan rekommendera. https://www.kansla.nu

Jag har byggt på Angelic Reiki med ytterligare tre utbildningar, tillsammans med underbara kurskamrater.

Helena Jirenfelt, Göteborgs Reiki, lotsade oss tryggt igenom dom sista 3 utbildningarna av Angelic Reiki. www.reikigbg-helena.se

Januari 2024 tog vi sista steget och gick Angelic Reiki Master Teacher. Nu har jag även behörighet att själv hålla i kurser.

För mig innebär Reiki och Ängla Reiki en personlig resa och utveckling. Jag är tacksam över att få jobba med detta. Det hjälper både mig själv och andra människor till ett bättre mående på flera olika plan. Villkorslös kärlek för Ditt högsta bästa.
Helande händer….av min dotter Emma Sjö.

Angelic Reiki & traditionell Reiki är ett komplement till traditionell sjukvård.

Friskvårdsmetoden är godkänd av Skatteverket, och friskvårdpeng kan användas. Jag är ansluten till Epassi.

Änglarna på vift i min trädgård sommaren 2023.