Kategorier
Reiki

Reiki och Änglahealing / Angelic Reiki®

Välkommen att boka in en egen stund med Reiki eller Änglahealing / Angelic Reiki®

Unna dig en avslappnande och skön Reikibehandling. Balans, harmoni, naturligt helande.

Boka enklast här: vello.fi/yogagarden

Självklart kan du också ringa eller skicka sms för kontakt, vid frågor, eller om du inte hittar någon tid som passar just dig. Tel. 0701919219

Jag finns i Karlskoga, och erbjuder både klassisk Reikibehandling samt Änglahealing. Läs mer på respektive flik hos YogaGarden.

Om vi ses hos mig i min lokal, så får du ligga på en behandlingsbänk, omstoppad med filt. Ha gärna mjuka och bekväma kläder. En behandling tar ca en timme, och där ingår samtal före och efter.

DistansReiki. Om du bor långt bort eller känner att du inte kan/vill komma till lokalen, så kan jag skicka distans healing till dig. Det tar ca 45 min. Du skapar en mysig och lugn plats hemma hos dig. Ligg eller sitt bekvämt, tänd gärna ljus och sätt på musik som är harmonisk för just dig. Innan reiki skickas till dig kommunicerar vi på det sätt som passar dig, så att jag vet dina förväntningar och vad du vill ha hjälp med. Om du vill har vi även en kontakt efteråt.

Jag är medlem i Reikiförbundet. Både på deras hemsida och här på YogaGarden finner du mer information om vad Reiki är.

Reiki ersätter inte traditionell sjukvård, utan är ett komplement. Friskvårdsmetoden är godkänd av skatteverket, och friskvårdspeng kan användas. Jag skriver kvitto och är ansluten till epassi.

Välkommen till YogaGarden * Britt-Marie Sjö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *