Kategorier
Reiki

Distans eller ”vanlig” Reikibehandling. En energiboost för kropp och knopp.

Reiki är en universiell livskrafts energi som finns och flödar i allting som lever på våran planet. I naturen, solljuset, växterna och djuren och i oss människor förstås

Alla har vi väl känt känslan när våran energinivå är låg. Om man jobbat lite för mycket, inte hunnit laga bra och näringsrik mat, om sömnen inte prioriterats riktigt som den ska. Man vill träna men orken tar slut. Obalans råder mellan aktiviteter och den viktiga återhämtningen. Ibland smyger det sig på. Tröttheten och bristen på vila och återhämtning under längre tid gör att man lättare blir sjuk, tex. drar på sig förkylningar. Immunförsvaret och vår livsenergi försvagas om vi kommer i obalans.

Man kan göra mycket själv för att bromsa detta och boosta sig själv. Den viktigaste nyckeln är att börja att lyssna på den egna kroppens signaler. Signaler från din kropp att något är fel är tex. huvudvärk, migrän, orolig sömn/ dålig kvalitet på sömnen, stelhet/ spänningstillstånd. Smärta på olika ställen i kroppen, mental trötthet, depression/ nedstämdhet, sug efter sötsaker och skräpmat, orolig mage, orkeslöshet och brist på energi.

Reiki hjälper till genom att fylla på med energi och lösa upp blockeringar i kroppen. Naturligt helande genom att Reiki drar fram och hjälper livsenergin som redan finns hos personen att kunna börja flöda fritt igen. Reiki prioritetsläker och känner av vart energin behövs bäst just nu. Det är din egen kropp som känner av och bestämmer vart energin ska användas och vad som behöver läkas. Reikibehandling ger en djup avslappning som hjälper din kropp och ditt sinne. Reducerar och sänker stress, startar självläkande krafter. Med Reiki återställer vi kroppens egen livskraft och energi. Reiki strävar efter att hjälpa dig att hitta den perfekta harmonin – balans.

Ibland förundras man över vilken otrolig energi det finns i våra växter, både inomhus och utomhus. På våren ser man dom första snödropparna titta upp och trotsa allt – kyla, is och snö när solens första strålar börjar att värma jorden. I år häpnade jag över mina näckrosor som fick bo i en liten trång balja, och ändå levererade med fina blad och magiska blommor. Naturlig livskraft finns i allt runt omkring oss.

Distans Reiki och Angelic Reiki fungerar lika bra som vid behandling med fysisk kontakt. Passar kanske extra fint den mörka årstiden höst och vinter, när det är mörkt och kallt, och energin bara räcker till att ta sig hem från jobbet eller skolan och krypa ner i soffan med en filt. Eller om du bor lite längre ifrån mig och har svårt att komma på vanlig Reikibehandling.

Vi bestämmer en tid som passar dig. En Distans reikibehandlig tar ca. 45 minuter. Vi samtalar före och efter. Du berättar före behandlingen vad du vill ha hjälp med, så jag vet dina förväntningar. Om du vill så har vi en återkoppling efteråt.

Du sätter dig eller lägger dig bekvämt så att du kan slappna av riktigt skönt. Gärna med gosig filt, tänder ljus, sätter på lugn musik. Sedan får du bara vila och ta emot Reikibehandlingen på avtalad tid.

Distans behandling ges var annan till var tredje vecka – tätare vid behov.

Boka enklast här vello.fi/yogagarden

Kontakt genom sms/ swish för betalning: 070-1919219

Mejl: info@yoga-garden.se

Självklart är det också här du ska höra av dig om du har några frågor…. eller vill boka annan dag/ tid som inte finns upplagd i kalendern.

Längtar du efter att rå om dig själv och vill ta emot distansReiki.eller Angelic Reiki på en plats som passar dig?

Tänd ett ljus, kryp ner i soffan med varm filt och bara ta emot…kärleksfull och avslappnande Healing.

Under behandlingen kan man uppleva värme och ”energipirr” på olika delar och platser i kroppen, då Reiki flödar i våra energibanor. En djupavslappnande känsla infinner sig både vid distans och vid vanlig Reikibehandling.

Reikibehandling & Angelic Reiki hos mig, tar ca. en timme. Du får ligga på en behandlingsbänk omstoppad med filt. Du är påklädd – gärna mjuka kläder. Jag lägger händerna på dig i olika positioner både framsidan och baksidan. Mjuk och avslappnande beröringsmetod. Vi samtalar före och efter behandlingen.

Reiki ersätter inte traditonell sjukvård utan är ett komplement. Friskvårdsmetoden är godkänd av skatteverket, och friskvårdspeng kan användas.

I Augusti 2021 kändes det som om cirkeln kunde slutas….då jag gick den efterlängtade Reiki steg 3, Art och Master hos Anette Karlsson i Karlstad. Jag håller nu i egna Reikiutbildningar i YogaGardens lokaler.

I Oktober 2021 gick jag min första Angelic Reiki utbildning i Karlstad. Så spännande och lärorikt. Här med vår goa lärare Anna-Sofia Giese Vesterlund. Ytterligare två utbildningar har genomförts inom Angelic Reiki.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *